MH Beveiligingstechniek is een jong bedrijf met ruim 24 jaar ervaring in beveiligingstechnieken in Tilburg en omstreken. Voor goede beveiliging aan uw woonhuis, bedrijf of appartementencomplex in de vorm van goed hang en sluitwerk, sluitsystemen en toegangscontrole, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van MH Beveiligingstechniek zijn een erkend ‘Politie Keurmerk Veilig Wonen’ beveiligingsbedrijf. Daarnaast beschikken wij over een uitstekend assortiment aan alarmsystemen en camerasystemen en bieden wij 5 jaar garantie op onze producten.

Preventieadvies op de particuliere markt is tegenwoordig heel belangrijk. Dieven worden steeds slimmer, maar wij ook! Wij volgen de jaarlijkse cursussen en houden vaak bijeenkomsten over de meest voorkomende inbraak methodes. U kunt ons inhuren voor het organiseren van buurtbijeenkomsten, waar wij bewoners graag te woord staan en advies geven over inbraak. Goede beveiliging is voor ons de normaalste zaak en wij weten van ‘de hoed en de rand.’ MH Beveiligingstechniek is tevens op de hoogte van de laatste en nieuwste ontwikkelingen op het gebied toegangscontrole en sluitsystemen.

MH Beveiligingstechniek is opgericht door Michel Hermans in 2017. In 1992 is Michel Hermans begonnen als monteur met het beveiligen van woonhuizen, complexen en bedrijven. Ook het verhelpen van storingen behoorde daarbij tot de orde van de dag. Dit heeft Michel Hermans zestien jaar volgehouden, waarvan twee jaar als slotenmaker bij een ander bedrijf. Als monteur weet Michel precies wat technisch haalbaar is en wat niet. Vanuit dat aspect is Michel advies gaan geven bij een erkend bedrijf, dat al jarenlang een begrip is in Tilburg en omstreken. Dit heeft Michel acht jaar lang met veel plezier uitgevoerd. Om deze passie, kennis en ervaring tot uiting te brengen, heeft Michel Hermans MH Beveiligingstechniek opgericht. Hiermee is een lang gekoesterde droom tot uiting gekomen. Met MH Beveiligingstechniek wil Michel het juiste advies en goede service geven. Inmiddels hebben wij van MH Beveiligingstechniek een vaste klantenkring van opgebouwd waaronder, gemeentelijke instanties, politie en justitie, de belastingdienst, diverse deurwaarders en VvE’s. Wij werken daarnaast voor diverse leveranciers van Hang en sluitwerk.

Wij van MH Beveiligingstechniek willen ons onderscheiden van de malafide slotenmakers die u met torenhoge rekeningen achterlaten. Persoonlijk contact, open communicatie en samenwerking kenmerken onze werkwijze. Onze kennis delen zorgt ervoor dat we samen veel kunnen bereiken. Eerlijke prijzen met een duidelijke offerte is waar MH Beveiligingstechniek voor staat en waar een PKVW erkend bedrijf zich in onderscheid. Wij begeleiden u van bezoek tot offerte en uiteindelijk een goede vakkundige uitvoering met natuurlijk een jarenlange service. Ook voor storing, service en inbraak komen wij langs, u kunt immers niet met een open deur de nacht in gaan.

De vakspecialisten van MH Beveiligingstechniek staan u graag te woord in onze nieuwe showroom, of komen bij u langs, voor gratis en vrijblijvend advies!

Uw veiligheid, is onze zorg!